Ustvarite celovit projektni predlog s CLLD Conzept

MS Excel aplikacija za pripravo uspešnih LEADER/CLLD projektov in njihovo spremljanje

na voljo v več jezikih

Kako deluje?

Korak 1

Prenesite in namestite

Izberite primerno jezikovno verzijo aplikacije in jo aktivirajte preko spleta. CONZEPT zagotavlja pregleden vnos podatkov, shranjevanje dela in deljenje projektnih predlogov.

Korak 2

Izpolnite in izpišite

Po vnosu vseh polj CONZEPT sam ustvari standardiziran dokument in povezetek projekta v PDF obliki. Upoštevali smo načela preprostosti, preglednosti in uporabnosti.

Korak 3

Spremljajte izvedbo

Uporabite integrirana orodja (terminski načrt, opravilnik, koledar, spremljanje financ) ter bodite na tekočem z vašim projektom.

Končni rezultat?

Celovit dokument, s katerim boste zadostili vsem pogojem CLLD.

enkratno plačilo za neomejen dostop in podporo

199€

✓ Conzept v slovenščini / angleščini / nemščini*

✓ dva uporabnika na licenco

✓ odzivna in strokovna podpora

Pomisleki in dileme

Kaj pridobim z aplikacijo Conzept CLLD?

Kdor deluje ali bi želel delovati v okviru lokalnih akcijskih skupin, z aplikacijo Conzept CLLD pridobi celovito projektno pisarno za okvirjanje idej, pripravo projektnih predlogov in spremljanje realizacije. Aplikacija z eno licenco omogoča delo dvema uporabnikoma ter shranjevanjer in deljenje projektnih predlogov brez skritih stroškov.

Ali bo aplikacija delovala na mojem računalniku?

CLLD Conzept za delovanje zahteva Microsoft Excel 2010 (v14.0), 2013 (v15.0), 2016 ali 2019 (v16.0).

Ali aplikacija upošteva omejitve LEADER / CLLD?

Aplikacija CLLD Conzept vključuje omejitve in izračun upravičenih stroškov, porazdelitev stroškov med projektnimi partnerji, navedbo promocijskih aktivnosti in avtomatizacijo terminskega načrta. Namen aplikacije je torej zagotovitev priročne projektne pisarne za kvalitetne LEADER projektne ideje – CONZEPT CLLD je tako upravičen do sofinanciranja EU oz. vodilnega sklada vaše lokalne akcije skupine do 100%!!!

Ali lahko svoj osnutek projekta delim z drugimi?

Med izpolnjevanjem lahko kadarkoli shranite vaše delo. Program ustvari datoteko .CZT, ki jo lahko ponovno odprete in spremenite ali pa jo delite z drugimi uporabniki aplikacije. Končni dokument je v PDF obliki.

Želel bi si aplikacijo in končni dokument v maternem jeziku. Ali je to možno?

Trenutno je CLLD Conzept (program in končni dokument) na voljo v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku. Preverite našo ponudbo in izberite vaš jezik, v najkrajšem možnem času vam bomo za manjše doplačilo posredovali v celoti preveden CLLD Conzept.

Več informacij o ceni prevedenega Conzepta najdete na tej povezavi.

Obtičal sem pri izpolnjevanju, nekaj stvari mi ni jasnih. Na koga se lahko obrnem?

Vseskozi smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca na spletni strani, e-sporočila in Skypa (vse je integrirano v aplikaciji), za hitro seznanitev s programom pa smo pripravili tudi krajši priročnik za uporabo – kliknite na povezavo.

Umetnost komunikacije je jezik vodenja.

Za vse pomisleke, pobude in pripombe nam pišite na info@conzept.si, obiščite našo FB stran ali nas kontaktirajte preko Skype.

sl_SISL