Hitra ocena investicije z DIIP Conzept

MS Excel aplikacija za izdelavo projektnih predlogov in osnovne investicijske dokumentacije

Kako deluje?

Korak 1

Prenesite in namestite

Prenesite aplikacijo CONZEPT DIIP in jo aktivirajte preko spleta. CONZEPT zagotavlja pregleden vnos podatkov, shranjevanje dela in deljenje projektnih predlogov.

Korak 2

Izpolnite in izpišite

Po vnosu vseh polj CONZEPT sam ustvari standardiziran dokument in kratek povzetek projekta v PDF obliki. Upoštevali smo načela preprostosti, preglednosti in uporabnosti.

Korak 3

Spremljajte izvedbo

Uporabite integrirana orodja (terminski načrt, opravilnik, koledar, spremljanje financ) ter bodite na tekočem z vašim projektom.

Končni rezultat?

Projektni predlog ali DIIP, usklajen z Uredbo (Ur.l. RS, št. 60/2006)

enkratno plačilo za neomejen dostop in podporo

199€

✓ Conzept v slovenščini

✓ dva uporabnika na eno licenco

✓ odzivna in strokovna podpora

Pomisleki in dileme

Kaj pridobim z aplikacijo Conzept DIIP?

Če želite poenostaviti pripravo investicijske dokumentacije (DIIP), pripraviti projektni predlog za participatorni del proračuna lokalne skupnosti in spremljati realizacijo projekta, je Conzept DIIP prava rešitev za vas. Aplikacija z eno licenco omogoča delo dvema uporabnikoma ter shranjevanjer in deljenje projektnih predlogov brez skritih stroškov.

Ali bo aplikacija delovala na mojem računalniku?

DIIP Conzept za delovanje zahteva Microsoft Excel 2010 (v14.0), 2013 (v15.0), 2016 ali 2019 (v16.0).

Ali lahko svoj osnutek projekta delim z drugimi?

Med izpolnjevanjem lahko kadarkoli shranite vaše delo. Program ustvari datoteko .CZT, ki jo lahko ponovno odprete in spremenite ali pa jo delite z drugimi uporabniki aplikacije. Končni dokument je v PDF obliki.

Ali je izpisan dokument primeren za nadaljnje odločanje o izbiri izvedljivih projektov?

Izpis je enakovreden poenostavljenemu Dokumentu identifikacije investicijskega projekta (DIIP), saj je usklajen z Uredbo o enotni metodologiji za pripravo in obravnavo investicijske dokumentacije na področju javnih financ (Ur. l. RS št. 60/06). Končni dokument lahko uporabite tudi pri naboru projektov, financiranih iz morebitnega participativnega proračuna.

Obtičal sem pri izpolnjevanju, nekaj stvari mi ni jasnih. Na koga se lahko obrnem?

Vseskozi smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca na spletni strani, e-sporočila in Skypa (vse je integrirano v aplikaciji), za hitro seznanitev s programom pa smo pripravili tudi krajši priročnik za uporabo – kliknite na povezavo.

Umetnost komunikacije je jezik vodenja.

Za vse pomisleke, pobude in pripombe nam pišite na info@conzept.si, obiščite našo FB stran ali nas kontaktirajte preko Skype.

sl_SISL